Badeværelsesmøbel Noro Neo 900

Badeværelsesmøbler for lyse badeværelser- nyheder for 2021

Vi går endelig mod lysere tider og siger farvel til en hård og mørk vinter. Vi vil tage solen og varmen ind i huset og lade dit badeværelser bære præg av lyset i design og detaljer. For at gøre det så enkelt som muligt for dig, der planlægger at forandre dit lille badeværelse, introducere vi møbeln Neo.

Perfekt badeværelse i hvidt

Samtidigt som Neo er prisværdig er den også en stilren og smuk møbel. Den har alle de funktioner du kan forvente dig af en moderne møbel for både store og små badeværelser. Neo har to skuffer med fuldt udtræk og tynne, slanke skuffesider i mørk grå metal. To skuffeindsatser medfølger og gør det nemt ved organisering av små badeværelsesartikler. Neo fås i hvid mat, i størrelsen 600 og 800mm. Du finder Neoserien her.

Noro Neo badeværelse med detaljer i krom eller sort
Noro Neo badeværelse 600
Noro Neo badeværelse 800
Badeværelsesnyhed

Hvide badeværelse med detaljer i krom eller sort

Noro Neo fås i bredderne 600 og 800mm i moderne hvidt deisgn. I dit køb medfølger to skuffeindsatser til ekstra god opbevaring og møblen har justerebare ophængsbeslag for nem montering. Komplettere møbeln med et armatur og håndtag i krom eller sort for en smuk kontast i dit badeværelse.

Badeværelsesmøbel Noro Neo
Badeværelsesmøbel Neo 600 i hvid
Nye badeværelse med skuffer i 600

Enkelt køb til dit badeværelse med nem og hurtig installation

Med nemme tilvalgsmuligheder og selvfølgelig med nem installation, vælger du Neo badeværelsesmøbel. Til kommoden vælger du Neo vask i porcelæn i samme størrelse. For at sætte din egen præg på møblet kan du tilkøbe de håndtag og det armatur som du best kan lide. Vælg farvede eller klassiske detaljer i krom. Vi tilbyder flere forskellige lave armatur, der er nemme at montere med flexible slanger for nem og sikker installation.Du skal ikke bruge værktøj når du fixere armaturet til vasken, det gør du nemt med håndkraft. Skuffefronterne har små hul på bagsiden for håndtag i størrelsen CC128, alternativt en centreret knop. Disse små hulmarkeringer gør det nemmere når du skal montere greberne. Neo er forberedt for både gulv-og vægafløb. Vi anbefaler Noros vandlås fremtaget til kommoder med skuffer. Det skal være nemt at montere dit møbel fra Noro och nemmere end det her bliver det ikke, - en nem vej til badeværelsesluksus.

Matche og vælg det der passer din stil

Det handler om at se hele værelset og udgå fra dine egne behov når du indretter dit badeværelse. Har du en stor familie der bruger mange håndklædder og artikler, kan det være en god idé at købe til ekstra opbering til dit badeværelse. Til Neo passer Flex city høj- og vægskab samt Flex spejlskab og Alva rigtig godt og i samme farvekode som Neo. Spejlskab Flex fås i størrelse 600 og 800 og hvis du ønsker et tyndere højskab har vi Flex City højskab Compact. Hvis du istedet for et spejlskab ønsker et enkelt spejl er Flex spejl, Flex Rund spejl eller Deco spejl et rigtig godt valg.