Badeværelsestrends og inspiration. Grønne planter

Badeværelsestrends 2021

Hos Noro har vi udvalgt tre indretningsstile med tips til, hvilke møbler, farver og materialer du skal vælge for at give rummet den helt rigtige stil og fornemmelse. Du kan naturligvis tilpasse stilen og justere detaljerne, så de passer til dit badeværelse og stemmer overens med dine forventninger. Vi kalder vores badeværelsestrends Green, Street og Natural.

Badeværelsestrend

NORO goes GREEN

Vi kalder denne stil Green. Til DIG, der er miljøbevidst og vælger dine detaljer med stor omtanke for og kærlighed til naturen. Med lyse farver og vinduer, der lukker masser af varmt lys ind, så planterne trives optimalt. Indret med naturmaterialer som træ, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN
Noro goes green badeværelsestrends
Noro badeværelsestrends badekar og spa
Noro goes Street badeværelsesmøbler Relounge
Badeværelsestrend

NORO goes STREET

Vi kalder denne stil Street. Til DIG, der dyrker storbystilen, er bevidst om dine omgivelser og ved, hvad du kan lide. Designet byder på kombinationer af grå nuancer i naturlige og rustikke materialer. Detaljerne ligner noget fra en gammel nedlagt fabrikshal eller noget, du har købt i Brooklyn.

NORO goes STREET
Inspiration og trends for dit badeværelse
Noro badeværelsestrend 2020 Natural med Noro Neo
Natural badeværelsestrend med naturlige materialer
Badeværelsestrend

NORO goes NATURAL

Vi kalder denne stil NATURAL. For DIG, der kan lide at blande de naturlige toner med moderne elegance. Naturmaterialer som sten, marmor, rattan, træ, læder og beton giver den basale følelse, hvor der er plads til naturen. Farvekontraster, hvor dramatisk sort møder naturlig ro er en tendens, som vi hos Noro holder af.

NORO goes NATURAL