Badeværelsestrends og inspiration. Kobber, læder, terrakotta

Badeværelsestrends

Hos Noro har vi udvalgt tre indretningsstile med tips til, hvilke møbler, farver og materialer du skal vælge for at give rummet den helt rigtige stil og fornemmelse. Du kan naturligvis tilpasse stilen og justere detaljerne, så de passer til dit badeværelse og stemmer overens med dine forventninger. Vi kalder vores badeværelsestrends Green, Street og Natural.

Noro badeværelsestrend 2020 Sienna
BADEVÆRELSESTREND

NORO goes SIENNA

Vi på Noro elsker nye møder, både mellem mennesker og stiler. Bliv inspireret til at lokke frem lige den følelse af de unikke møder. Kobber, læder, terrakotta og beton på en base af hvidt får dit badeværelse at føles varmt og hyggeligt. Find dine sommer-souvenirer frem og du skaber et bad med fornimmelse af dejlige ferieminder.

Noro goes Sienna
Badeværelsestrend

NORO goes GREEN

Vi kalder denne stil Green. Til DIG, der er miljøbevidst og vælger dine detaljer med stor omtanke for og kærlighed til naturen. Med lyse farver og vinduer, der lukker masser af varmt lys ind, så planterne trives optimalt. Indret med naturmaterialer som træ, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN
Noro goes green badeværelsestrends
Noro badeværelsestrends badekar og spa
Noro goes Street badeværelsesmøbler Relounge
Badeværelsestrend

NORO goes STREET

Vi kalder denne stil Street. Til DIG, der dyrker storbystilen, er bevidst om dine omgivelser og ved, hvad du kan lide. Designet byder på kombinationer af grå nuancer i naturlige og rustikke materialer. Detaljerne ligner noget fra en gammel nedlagt fabrikshal eller noget, du har købt i Brooklyn.

NORO goes STREET
Inspiration og trends for dit badeværelse
Noro badeværelsestrend 2020 Natural med Noro Neo
Natural badeværelsestrend med naturlige materialer
Badeværelsestrend

NORO goes NATURAL

Vi kalder denne stil NATURAL. For DIG, der kan lide at blande de naturlige toner med moderne elegance. Naturmaterialer som sten, marmor, rattan, træ, læder og beton giver den basale følelse, hvor der er plads til naturen. Farvekontraster, hvor dramatisk sort møder naturlig ro er en tendens, som vi hos Noro holder af.

NORO goes NATURAL

Badeværelsesmøbler for lyse badeværelser

Vi vil tage solen og varmen ind i huset og lade dit badeværelser bære præg av lyset i design og detaljer. For at gøre det så enkelt som muligt for dig, der planlægger at forandre dit lille badeværelse, introducere vi møbeln Neo.

En håndklædetørrer giver luksuriøst varme håndklæder

Når vi udvikler et nyt produkt, tænker vi på helheden i badeværelset. Håndklædetørrerens design skal opleves moderne og passe til vores badeværelsesmøbler, brusere og badekar, og det skal passe til andre elementer.