Frost Concept
Brusebad med stil

Med Noro Frost brusevægge og Frost Concept brusehjørner kan du virkelig pifte badeværelset op med personlig stil og stemning.

Brusebad med stærk stil

Her taler vi om brusere der skiller sig ud med et vidunderligt glimrende design! I NORO Frost brusevægge og brusehjørne Frost Concept er der brusere med både sorte og mat sølvfarvede profiler og masser af forskelligt glas at vælge imellem. Klart glas, frostet, med det smukke mønster Happy Going af kunstneren Ulrica Hydman-Vallien eller hvorfor ikke vores nye glas med cool sort gradient eller stilfuldt ribbet glas. Lad dine vibes skinne!

Brusehjørne Frost Concept

Brusehjørne Frost Concept

Frost Concept består af en fast væg og en svingbardør. Praktisk til mindre områder og placering i nærheden af møbler.

Brusevæg Frost med knopper

Brusevæg Frost med knopper

Brusevæg Frost har to knopper på ydersiden, så du nemt kan nå håndklædet efter brusebad. Beslaget kan fastgøres til loftet eller direkte mod væggen.

Ekstra brede brusevægge

Ekstra brede brusevægge

Frost brusevæg 1150 står elegant frit i rummet. Hvis du ønsker det, kan du også købe en vægprofil til placering mod væg.

NORO Frost glas

Frost Concept kommer med glas, der virkelig sætter attituden på badeværelset! Opdag den sorte gradient og det stilfulde linjeglas. Vores designere har skabt brusere med kvalitet og passion. Alt glas er naturligvis hærdet sikkerhedsglas.

Her taler vi om brusere der skiller sig ud, med et vidunderligt gennemførlig design. Frost Concept med sort gradient er til badeværelser der vil være on edge, eller til dem der leder efter stilfuld elegance; smuk linjeglas. Med Noro brusere kan du virkelig pifte badeværelset op med personlig stil og stemning. Botaniser blandt alle varianterne og lad dine vibes skinne!

Glasvarianter

  1. Klargr glas
  2. Matteret glas
  3. Happy Going
  4. Sort gradient
  5. Linjeglas
NORO Frost glas
NORO Frost &<br>Ulrica Hydman-Vallien

NORO Frost &
Ulrica Hydman-Vallien

Sammen med den kendte svenske glaskunstner Ulrica Hydman-Vallien blev NORO Frost Happy Going skabt. Med elementer af dyr og mennesker er det unikke mønster både dejligt vildt og smukt.

Ulrica Hydman-Vallien 1938-2018