Spar på vandet, når du vasker

NORO vandhaner sparer vand

Vil du gerne reducere dine omkostninger derhjemme? Her har vi hos Noro samlet nogle sparetips til dit badeværelse.

Skift blandingsbatteri og spar på vandet

Har du et badeværelse med bruser, blandingsbatteri og håndvaskarmatur? Så kan du nemt spare vand og energi ved at udskifte dem med vandbesparende brusersæt og vandhane. I vores sortiment finder du flere vandhaner med vandbesparende funktioner, som både er stilfulde og funktionelle. De er også certificerede og typegodkendte for at sikre, at de lever op til de strenge krav, der stilles til armaturer i dag.

gaffel_rise_150.jpg

Sådan sparer du vand og penge

Reparer eller udskift det der er i stykker

Har du en utæt vandhane, et utæt brusearmatur eller et utæt toilet? Sørg for at reparere eller udskifte det. Det kan løbe op i mange liter, hvis en utæt vandhane eller et utæt toilet får lov til at løbe uden at blive repareret.

Vælg et armatur med vandbesparende perlator

En smart funktion på håndvaskarmaturer er en strålesamler, eller perlator, som den også kaldes, der sparer vand ved at blande luft ind i vandstrålen. Der bruges mindre vand, men strålen har det samme tryk og er lige så effektiv til at vaske snavs væk som normalt.

Brusersæt med økonomisk brusehoved

Noro City, Studio og Flex brusersæt har vandbesparende brusehoveder. Vandforbruget i brusebad og badekar er de områder, hvor der er størst potentiale for at spare energi og penge.

Håndklædetørrer med timer

Sørg for at din håndklædetørrer ikke står tændt unødigt. Der findes elektriske håndklædetørrere og elpatroner med timer.

Sluk for lyset

Lad ikke lyset være tændt unødigt. Sørg for at slukke lyset når du er den sidste der forlader rummet, eller få installeret en bevægelsessensor, der automatisk slukker lyset efter et stykke tid, når der ikke er nogen i rummet.

håndvaskamatur Vogue med vandbesparende perlator

Dråben viser vejen

For at finde dit Noro håndvaskarmatur eller brusersæt med armatur med vandsparefunktion skal du kigge efter dråbesymbolet. Filtrer efter egenskaber for at finde de vandbesparende blandingsbatterier.

noro-blandare-spara-vatten.png

Fakta om Noro blandingsbatterier

Vandbesparende

For at beskytte vores dyrebare vand har vi lanceret blandingsbatterier, der hjælper dig med at spare på vandet. Vi har flere smukke håndvaskarmaturer og hovedbrusere med vandbesparende funktioner. Hold øje med dråbesymbolet. Du kan finde de vandbesparende produkter ved at filtrere på funktioner.

Anti Heat

Vores brusersæt har termostatarmaturer med Anti Heat, som sikrer at overfladen på armaturet aldrig bliver så varm, at du brænder dig.

Vandbesparende hovedbruser
Noro Neo vandbesparende blandingsbatteri til håndvask

Certificeret og typegodkendt

Noros håndvaskarmaturer er certificeret og godkendt af Sintef og Rise for at sikre, at armaturerne er af højeste kvalitet og lever op til markedets strenge krav.

Let at installere

Vores håndvaskarmaturer har beslag, der gør dem hurtige og nemme at montere på håndvasken eller bordpladen uden brug af værktøj.