Relounge badeværelsesskab

Relounge badeværelsesmøbler giver en følelse af luksus

Med Noro Relounge badeværelsesskabet giver vi dig nu muligheden for at skabe dit personlige badeværelse. Et moderne designet badeværelsesmøbel, der giver følelsen af ​​luksus.

Smukt træmønster eller hvid mat

Relounge fås i alt i 4 bredder, fra 600 til 1200 duo, i sort træmønstret overflade og lakeret mat hvid. De sorte træmønstrede badeværelsesskabe har en melaminoverflade med en dejlig taktil fornemmelse af naturlige træårer. Vælger du i stedet hvid, er skabene lakeret i en mat og glat overflade i flere lag for ekstra holdbarhed. De integrerede greb og den designede porcelænsvask giver badeværelset et trendy look. Lad dig inspirere og find lige din version af Relounge badeværelsesmøbler.

Integrerede håndtag

Integrerede håndtag

Integrerede greb er praktiske og giver samtidig badeværelset et trendy look.

Masser af opbevaring i skuffer

Masser af opbevaring i skuffer

Skufferne er blødlukkende med fuldt udtræk, der gør det nemt at finde i skuffen. Indersiden er hvid og skufferne rummelige.

Designet håndvask

Designet håndvask

Noro Relounge håndvasken i porcelæn har en smuk form med stor tud og overløbssikring.

Fritstående håndvask på bordplade eller nedsænket porcelænsvask

Vælg mellem et håndvaskskab med forsænket porcelænsvask, eller en fritstående håndvask oven på en MDF bordplade. Relounge håndvasken i porcelæn har smukke linjer, bred tud og overløbssikring. Ønsker du et håndvaskskab med bordplade, har vi valgt en cementmønstret bordplade til Relounge sort træmønster, der matcher de fleste farver på dit badeværelse. Til den hvide matte Relounge har vi valgt en bordplade med lyst marmormønster til alle lyse badeværelser. Fuldend bordpladen med en af ​​vores smukke fritstående håndvaske Noro Icon lavet af rustfrit stål, Marmor lavet af ægte marmor, Cement lavet af beton eller Coast lavet af porcelæn. Køb til toiletvandlås, blandingsbatteri og bundventil til et komplet møbel.

Vælg din variant

  • Relounge nedsænket håndvask i porcelæn
  • Sort træmønstret Relounge med cementmønstret bordplade
  • Hvid mat Relounge med bordplade med lyst marmormønster
Fritstående håndvask på bordplade eller nedsænket porcelænsvask
 Relounge passer ind i alle badeværelser

Velegnet til alle badeværelser

Den unikke dybde på håndvaskeskabet gør, at badeværelsesmøblet passer ind i alle badeværelser, også i de smalleste badeværelser.

Flex spejl eller spejlskab for ekstra opbevaring

Spejl og spejlskab

Komplet med spejl øverst. Noro Deco med integreret LED-belysning eller Flex spejl eller spejlskab for ekstra opbevaring.

Rummeligt højskab

Rummeligt højskab

Relounge højskabet er rummeligt og kommer med fire flytbare glashylder og en fast hylde i midten.

Planlæg dit badeværelse med Noro Relounge

Opbevaring med Relounge højskab

Det er vigtigt at se hele rummet og tage udgangspunkt i dine behov, når du indretter. Har du en stor familie, kan det være en god idé at købe ekstra opbevaringsplads til dit badeværelse for at rumme håndklæder og alt, hvad der ellers skal til. Relounge højskabet er rummeligt og du kan nemt montere alt hvad du skal bruge. For endnu mere opbevaring, vælg Flex spejlskab i hvid til Relounge håndvaskskab i hvid mat. 

Spejl, spejl

Du kan vælge mellem flere forskellige spejle til dit Relounge badeværelsesskab. Vælger du Noro Deco, er LED-belysningen praktisk integreret i spejlet og giver både behageligt og praktisk lys. Vælger du Flex spejl eller spejlskab, kan du i stedet vælge Flex LED lampe eller LED armatur for at skabe det optimale lys i dit badeværelse.