Grøn til fingerspidserne

Har dine planter fået bladlus? - Tips til en Green-ing

Vi vil gerne dele ud af vores hverdagstips og idéer. Her kan du få inspiration til, hvordan du gør din hverdag og den tid, du bruger på badeværelset, lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Til dig, der er grøn til fingerspidserne.

Har dine planter fået bladlus?

Du kan nemt befri dine planter for ubudne gæster. Stil planterne direkte i brusekabinen eller i badekarret så du ikke får bekæmpelsesmidlerne spredt i hele rummet. Så kan du blot bruse overfladerne rene efterfølgende!

Tip!

Bladlus kan ikke lide at blive våde, men trives bedst i tørre omgivelser. Stil planterne i badeværelset i nærheden af badekarret, og skyl regelmæssigt med en jævn stråle, så lusene mister fodfæstet. Gød planterne, og skift gerne jorden for at mindske risikoen for fremtidige insektangreb.

Sæbevand

En klassisk måde at bekæmpe bladlus på, som fungerer godt, hvis man er omhyggelig og følger behandlingen op efter behov. Spray med sæbevand tre gange om ugen. Tjek bladenes underside, hvor bladlusene ynder at gemme sig.

Ingredienser

8 dl vand
2 dl svanemærket sæbe

Grønne planter i  Noro Old England badekar

Stil planterne direkte i brusekabinen, f.eks. Noro Prima, eller i badekarret, f.eks. Noro Mood, så du ikke får bekæmpelsesmidlerne spredt i hele rummet.

NORO badeværelsesmøbler. Idéer til dit badeværelse

Vi vil gerne dele ud af vores hverdagstips og idéer. Her kan du få inspiration til, hvordan du gør din hverdag og den tid, du bruger på badeværelset, lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Til dig, der er grøn til fingerspidserne. Stil planterne direkte i brusekabinen, f.eks. Noro Prima, eller i badekarret, f.eks. Noro Mood, så du ikke får bekæmpelsesmidlerne spredt i hele rummet. Så kan du blot bruse overfladerne rene efterfølgende!

Noro Fix Trend bruseafskærmning og Noro City badeværelsesmøbel
Brusehjørner

NORO Fix Trend

Æstetisk brusehjørne for den kræsne. Brusehjørnet findes i klart glas og frostet glas. Brusehjørne i 5mm sikkerhedsglas og 180° svingbare døre. Forberedt til udvendige rør op til 35mm fra væg. Ved åbning af dørene løftes de 3 mm for ikke at gå mod gulvet, og når brusebadet ikke anvendes, kan dørene foldes indad for at spare plads.

Vi har flere hverdagstips

Få idéer til, hvordan du gør din hverdag på badeværelset lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Læs mere her.