Noro Studio antracit mat badeværelsesmøbel med bruser og loftbruser i sort

Badeværelsesmøbler i grå toner og naturlige materialer

Fra det dejlige lyse til det trygge mørke. Noro har valgt at lægge fokus ved detaljer med skarpe konstraster, naturligt og robust materiale, særligt fremtaget for badeværelser. Gennemgående grå toner og årets farve, antracit. Dette er Noros nyheder, badeværelsesmøbler til dit nye badeværelse.

DYI, quick fix og renovering af dit badeværelse

Under året har vi set en bølge af større renoveringer og DYI, quick fix og andre budgetrenoveringer i hjemmet. Dette har vi taget vare på og vil gerne vise dig hvordan du på en kreativ måde kan kombinere og udforme din helt egen unikke badeværelsesmøbel. Vælg fks et underskab og kombinere med en unik vask sammen med smukke håndtag med skarpe konstrater og du får et flot værelse du trives i. Kombinere gerne gammelt med nyt. Tilføj tex en rustik lampe du har fundet på loftet for et mere industrielt look eller hvorfor ikke blot skifte armatur og håndtag på dit nuværene møbel- og det føles med ens som helt nyt.

Noro Beton håndvask 600
Noro Beton håndvask 900
Badeværelsesnyheder

Naturlige materialer til dit underskab

Attract Beton er en håndlavet vask hvor hvert exemplar er unikt. Beton er et naturligt materiale og overfladen er livfuld med flere variationer i kulør. Kan fås i bredden 600 og 900 mm og passer til møbelserierne Studio, City og Vogue.

NORO Attract Beton

Underskab i antracit

Til vores kollektion Noro Studio, City og Vogue underskab præsenterer vi den nye farve antracitgrå. Farven er en glimrende og levende farvetone der afhængig af lys og komplimenterende farver i værelset opleves som alt fra mørkegrå og mørkeblå til næsten sort. Overfladen er fløjlsagtig mat og nem at tørre af. Hele underskabet er selvfølgelig anpasset til vådrum; slid- og fugttålig. Medfølgende skuffeindeling og nem att montere.

Det der skiller Studio, City og Vogue ad, er blot designen af fronterne. Studio har et stilrent integreret greb i overkant og City har en helt glat skuffefront. Vogue har en fin rammefront i yderkant. Fås i bredderne 600 til 1200. Til dette kan du skabe yderligere opbevaring i dit badeværelse med et høj- eller vægskab Flex, der også fås i antracit.

Mørkt underskab og opbevaring med håndtag i sort
Noro Frost Dv brusehjørne i klart glas med sorte profiler
Noro Frost Dv bruse i klart glas med profiler og loftbruser i sort

Indret til badeværelse med detaljer af sort

Tænk over hele badeværelset når du indretter det. Alt skal fungere sammen og du skal opleve en følelse af at blive beroliget når du er der. Hvis du fks har valgt et mørkt underskab og opbevaring med sorte håndtag med armatur og bundventil i sort, hvorfor så ikke vælge et brusehjørne med sorte profiler. Afslut med en sort loftbruser der matcher det sorte armatur der er monteret på dit underskab og du har nu et badeværelse i gennemtænkt design og med en modern, rustik stil. Vi tilbyder vores nyheder; brusehjørne Frost Concept og brusevæg Frost DV med sorte profiler og loftbruserne Studio og City i sort. Tilføj grønt, gult og beige med planter, tekstil, sæbe og andre badeværelsesartikler og du har skabt varme og comfort i dit nye badeværelse.