Sådan gør du dit badeværelse mere Green

Lav din egen ansigtsmaske - Tips til en Green-ing

Vi vil gerne dele ud af vores hverdagstips og idéer. Her kan du få inspiration til, hvordan du gør din hverdag og den tid, du bruger på badeværelset, lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Du kan blandt andet læse om, hvordan du sparer på vandet, når du vasker, hvordan du mindsker tøjspild, og hvordan du laver en økologisk ansigtsmaske.

Lav din egen økologiske ansigtsmaske med avocado

Honning har en antibakteriel virkning og sårhelende egenskaber. Hvis du ikke har avocado derhjemme, kan du også lave en maske med honning alene. Her kommer opskriften:

Ingredienser

1 moden grøn økologisk avocado
1 spsk. økologisk honning

Trin 1.
Mos avocadoen til en ensartet masse med en gaffel eller en stavblender. Hvis du har fast honning, skal du smelte den over et vandbad, indtil den er flydende.

Trin 2.
Bland ingredienserne til en lind masse, og påfør ansigtsmasken på ansigtet. Pas på ikke at få masken i eller for tæt på øjnene. Lad masken sidder i fem til ti minutter.

Trin 3.
Fjern masken med et varmt, fugtigt håndklæde eller en vaskeklud, og skyl ansigtet med koldt vand. Afslut med iskoldt vand.

Noro ønsker dig god fornøjelse!

ansigtsmaske med avocado

Når du lægger ansigtsmasken, kan du med fordel gøre det foran et Noro Flex spejl med Flex LED-lampe. Lampen er en fremragende lyskilde, som giver ekstra god belysning til ansigtet.

Honning har en antibakteriel virkning

Tip!

Hvis du ønsker en fastere konsistens, kan du blande lidt havregryn i. Er konsistensen for fast, kan du blande en teskefuld olivenolie i. Hvis du ikke har avocado derhjemme, kan du også lave en maske med honning alene. Honning har en antibakteriel virkning og sårhelende egenskaber.

NORO badeværelsesmøbler. Idéer til dit badeværelse

Når du lægger ansigtsmasken, kan du med fordel gøre det foran et Noro Flex spejl med Flex LED-lampe. Lampen er en fremragende lyskilde, som giver ekstra god belysning til ansigtet. Slip for unødigt svineri i håndvasken: Vælg en Noro porcelænsvask, så du kan lægge penslen fra dig mellem påføringerne. Rengør efterfølgende penslen i opvaskemaskinen.

Vi har flere hverdagstips

Få idéer til, hvordan du gør din hverdag på badeværelset lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Læs mere her.