Barberingsskole – sådan får du styr på skægget

Barberingsskole - Tips til en Street-ing

Vi vil gerne dele ud af vores hverdagstips og idéer. Her kan du få inspiration til, hvordan du gør din hverdag og den tid, du bruger på badeværelset, lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Til dig, der dyrker storbystilen og er bevidst om dine omgivelser.

Sådan får du styr på skægget

Hvis du ikke har prøvet at bruge en ragekniv før, er det en god idé at tale med en barber for at få styr på bevægelserne og at øve dig på en appelsin først. Vi anbefaler, at du først fjerner de groveste skægstubbe med en barbermaskine og derefter bruger en barberskraber til at opnå en tæt og glat barbering. Hvis du vil beholde hipsterskægget, kan du finpudse looket ved at formklippe skægget med en skægsaks. Hold altid dit barbergrej rent og skarptslebet!

Trin 1.
Massér eventuelt en barberolie ind i huden for at opnå en mere smidig barbering. Hvis du har sart hud, bør du bruge barberskum. Hvis du derimod har kraftig skægvækst, bør du bruge barbergel. Sørg for altid at barbere dig, efter at du har været i bad, og undgå at tørbarbere dig! Efter et bad er huden varm og skæghårene bløde, hvilket mindsker risikoen for, at du skærer dig under barberingen. Barber først med hårene for at undgå hudirritation og indgroede hår!

Trin 2.
Når du har barberet dig første gang, skal du massere barberolie, barberskum eller barbergel ind i huden igen. Barbar derefter mod hårene, hvis huden tillader det. Tryk ikke for hårdt – det er vigtigere, at huden ser nybarberet ud, end at den føles glat. Vask ansigtet med lunkent vand, og afslut med iskoldt vand for at lukke porerne. På den måde indkapsler du hårsækkene, hvilket mindsker risikoen for, at der opstår infektion i dem.

Trin 3.
Dup huden tør med et rent håndklæde. Påfør derefter en såkaldt After Shave Balm uden alkohol. Hvis du gerne vil dufte godt, kan du komme lidt parfume i nakken eller på brystet. Kom den ikke i ansigtet, da det kan svide, og alkoholen udtørrer huden.

Noro ønsker dig god fornøjelse!

Massere barberolie, barberskum eller barberge

Sørg for altid at barbere dig, efter at du har været i bad, og undgå at tørbarbere dig! Efter et bad er huden varm og skæghårene bløde, hvilket mindsker risikoen for, at du skærer dig under barberingen.

NORO badeværelsesmøbler. Idéer til dit badeværelse

Et stort spejl og en god spejlbelysning er vigtigt. Vi anbefaler et Noro Deco spejl med integreret LED-belysning. Spejlet har en rigtig god lyskilde, hvor lyset spreder sig i flere retninger. Det er udviklet specielt til at sikre god belysning til ansigtet.

NORO Opbevaringsbakke i porcelæn

Læg nemt din ragekniv fra dig, mens du vasker dig i ansigtet – uden at sprøjte vand ud over det hele. En Noro porcelænsvask sikrer, at der er ryddeligt, mens du barberer dig, og at dit barbergrej har sin faste plads på badeværelset.

Vi har flere hverdagstips

Få idéer til, hvordan du gør din hverdag på badeværelset lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Læs mere her.