Noro Neo håndklædetørrer med varme og rare håndklæder

En håndklædetørrer giver luksuriøst varme håndklæder

Håndklædetørreren giver mange varme og rare håndklæder til at slå om sig. I vores sortiment finder du håndklædetørrere af høj kvalitet og i et moderne designsprog i flere modeller og dimensioner. Til både el og vand.

Håndklædetørreren - et blikfang i dit badeværelse

Uanset om du foretrækker en enkel og stilren håndklædetørrer eller en i stramt design med attitude, er vi sikre på, at du vil finde din favorit hos os. Tænk over, hvor du skal placere din håndklædetørrer, hvor stor den skal være, og om du vil have nogle ekstra funktioner som f.eks. en elpatron.

Vælg størrelse, farve og model til dig og dit badeværelse

Vi har en bred vifte af håndklædetørrere i forskellige størrelser, farver og modeller. Mindre til det lille badeværelse, hvor f.eks. pladsen over toilettet kan være en god placering. Eller en større model med plads til flere håndklæder, hvis I er mange i familien. Hvorfor ikke bruge håndklædetørreren og dens kroge til at hænge det lille håndklæde op på eller til at lune din badekåbe på.

Uno håndklædetørre i blank stål
Noro Home håndklædetørre med indbygget termostat med timerfunktion
Håndklædetørre Noro Deco

Design i detaljer

Når vi udvikler et nyt produkt, tænker vi på helheden i badeværelset. Håndklædetørrerens design skal opleves moderne og passe til vores badeværelsesmøbler, brusere og badekar, og det skal passe til andre elementer som f.eks. en sort vandhane. At håndklædetørreren er både praktisk og æstetisk er en forudsætning. Vores håndklædetørrere fås i flere forskellige størrelser og udførelser, så alle kan få mulighed for at nyde varme håndklæder uanset badeværelsets størrelse. Selvfølgelig fås der også elpatroner i matchende farver.

Neo til badeværelser med attitude

Neo er en håndklædetørrer i et stramt design til dig, der foretrækker et badeværelse med attitude. Den er lakeret i en antracitgrå farve med overfladestruktur. Ud over den høje designværdi er den praktisk med plads til mange håndklæder, der gør det muligt at tørre dem luftigt, og den er designet, så det er nemt at trække håndklædet på og af stængerne.

NORO Neo håndklædetørre
Noro Neo
Noro Neo
Noro Neo

Energieffektive håndklædetørrere

Vores nyhed Home har en indbygget termostat med timerfunktion, som forhindrer, at der bruges unødigt meget energi. Hvis du vælger at tilslutte din håndklædetørrer med ventil til dit lukkede vandsystem i huset varmesystem, drager du fordel af den varme, du allerede har.

Let at montere med kabel

En elektrisk håndklædetørrer er let at slutte til en stikkontakt. Den leveres komplet med ledning og stik. Hvis du ikke ønsker en synlig ledning, kan du få hjælp af en elektriker til at lave en skjult eltilslutning med det medfølgende tilbehør.

eldrift Noro håndklædetørrer med elpatron

ELDRIFT MED PATRON

Håndklædetørrer, som tilsluttes til elsystemet ved hjælp af elpatron. Giver varme året rundt.

centralvarme Noro håndklædetørrer

CENTRALVARME MED VAND

Håndklædetørrer, som tilsluttes til et lukket vandsystem og opvarmes med husets varmesystem.

Kombidrift Noro med vand og el

KOMBIDRIFT MED VAND OG EL

Håndklædetørrer med mulighed for både vandog eltilslutning. Tilslut håndklædetørreren med ethulsventil og elpatron samtidig.

håndklædetørrermodel opvarmes med et varmekabel, som sidder i stængerne

ELDRIFT MED KABEL

Denne håndklædetørrermodel opvarmes med et varmekabel, som sidder i stængerne, og som giver hurtig varme, når du har brug for det. Leveres komplet med ledning og stikprop. Hvis du ikke ønsker en synlig ledning, kan du få hjælp af en elektriker til at montere den med skjult eltilslutning med det medfølgende tilbehør.