Økotips - bæredygtigt badeværelse.

Skab et bæredygtigt badeværelse. Økotips til en Nature-ing

At skabe et bæredygtigt badeværelse handler om at vælge materialer, der er gode for miljøet, og vælge produkter, der har lang holdbarhed. Naturlige materialer, der giver et blødt udtryk og harmonerer med hinanden.

Brug naturlige materialer

Naturlige materialer, der giver et blødt udtryk og harmonerer med hinanden. Vælg badeværelsesprodukter, der er gode for dit helbred og miljøet, frem for skadelig og vanskeligt nedbrydelig plast.

Økologisk bomuld og bambus i badeværelset

Der findes flere tekstiler af økologisk bomuld og bambus til brug i badeværelset. Hør er også et godt miljøvalg og er et meget holdbart stof. Mange hammam-håndklæder af hør er dejlige at pakke sig ind og er lige velegnede på stranden og i badeværelset. Forlæng dine håndklæders levetid ved at stoppe eventuelle huller, der er opstået i årenes løb, eller køb en miljøvenlig tekstilfarve, og giv nyt liv til dine håndklæder. Hvis du ønsker at farve naturligt, kan plantefarve være en sjov måde.

Tænk på miljøet hele vejen

I dag kan du også købe komposterbare tandbørster, hårbørster og badebørster lavet af træ, bambus og majsstivelse. Vælg badeværelsesprodukter, der er gode for dit helbred og miljøet, frem for skadelig og vanskeligt nedbrydelig plast.

Vælg altid miljøvenligt toiletpapir lavet af genbrugspapir og ubleget papir. Let at købe online og få leveret derhjemme.

Gå i bruser og bad med natursvamp

En naturlig havsvamp har fremragende sugeevne, er let at presse vandet ud af, men det der er ekstra godt ved natursvamp, er dens evne til at modvirke dannelsen af bakterier sammenlignet med syntetiske svampe og tekstiler. Velegnet til såvel voksne som babyer, til brug i brusebad og bad til blød og mild hudpleje.

Noro Relounge badeværelsesmøbel i sort

Natursvampen er også et fint interiørelement i badeværelset.

Vi har flere hverdagstips

Få idéer til, hvordan du gør din hverdag på badeværelset lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Læs mere her.