Badeværelseinspiration med Noro Studio badeværelsesmøbel

Inspiration til badeværelset

Overvejer I at renovere eller vil I blot lave en hurtig og nem forandring i jeres badeværelse? Her har vi samlet inspiration, tips og trender du kan bruge når du skal beslutte stil og indretning til dit badeværelse. Vi giver dig også forslag på hvilke af vores møbler, bruser eller badekar der matcher den stil du godt kan lide med de rigtige detaljer, farver og valg af materiale.

Badeværelsestrends 2021

Hos Noro har vi udvalgt tre indretningsstile med tips til, hvilke møbler, farver og materialer du skal vælge for at give rummet den helt rigtige stil og fornemmelse. Du kan naturligvis tilpasse stilen og justere detaljerne, så de passer til dit badeværelse og stemmer overens med dine forventninger. Vi kalder vores badeværelsestrends Green, Street, Natural og Sienna

Badeværelsestrend

NORO goes GREEN

Vi kalder denne stil Green. Til DIG, der er miljøbevidst og vælger dine detaljer med stor omtanke for og kærlighed til naturen. Med lyse farver og vinduer, der lukker masser af varmt lys ind, så planterne trives optimalt. Indret med naturmaterialer som træ, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN
Noro goes green badeværelsestrends
Noro badeværelsestrends badekar og spa
Noro goes Street badeværelsesmøbler Relounge
Badeværelsestrend

NORO goes STREET

Vi kalder denne stil Street. Til DIG, der dyrker storbystilen, er bevidst om dine omgivelser og ved, hvad du kan lide. Designet byder på kombinationer af grå nuancer i naturlige og rustikke materialer. Detaljerne ligner noget fra en gammel nedlagt fabrikshal eller noget, du har købt i Brooklyn.

NORO goes STREET
Inspiration og trends for dit badeværelse
Noro badeværelsestrend 2020 Natural med Noro Neo
Natural badeværelsestrend med naturlige materialer
Badeværelsestrend

NORO goes NATURAL

Vi kalder denne stil NATURAL. For DIG, der kan lide at blande de naturlige toner med moderne elegance. Naturmaterialer som sten, marmor, rattan, træ, læder og beton giver den basale følelse, hvor der er plads til naturen. Farvekontraster, hvor dramatisk sort møder naturlig ro er en tendens, som vi hos Noro holder af.

NORO goes NATURAL
Noro Sienna
BADEROMSTREND

NORO goes Sienna

Vi på Noro elsker nye møter, både mellom mennesker og stiler. Inspirert til å fremkalle akkurat den følelsen av de unike møtene. Kobber, skinn, terrakotta og betong på en hvit base får baderommet til å føles varmt og koselig. Legg deretter til de innsamlede feriesouvenirer dine, og du lager et baderom med følelsen av lyse ferieminner.

NORO goes SIENNA
NORO goes NATURAL

Badeværelsesmøbler for lyse badeværelser

Vi vil tage solen og varmen ind i huset og lade dit badeværelser bære præg av lyset i design og detaljer. For at gøre det så enkelt som muligt for dig, der planlægger at forandre dit lille badeværelse, introducere vi møbeln Neo.

En håndklædetørrer giver luksuriøst varme håndklæder

Når vi udvikler et nyt produkt, tænker vi på helheden i badeværelset. Håndklædetørrerens design skal opleves moderne og passe til vores badeværelsesmøbler, brusere og badekar, og det skal passe til andre elementer.

Hverdagstips til badeværelset

Vi har også flere hverdagstips – idéer til, hvordan du gør din hverdag på badeværelset lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Du kan blandt andet læse om, hvordan du sparer på vandet, når du vasker, hvordan du mindsker tøjspild, og hvordan du laver en økologisk ansigtsmaske.