Badeværelseinspiration med Noro Studio badeværelsesmøbel

Inspiration til badeværelset

Overvejer du at renovere, eller har du blot lyst til en hurtig og enkel forandring i badeværelset? Vi vil gerne dele ud af vores tips og inspiration til, hvordan du kan indrette rummet, hvilke produkter du skal vælge, hvilke farvekombinationer der fungerer og meget mere.

Badeværelsestrends, inspiration og idéer til dit badeværelse

Her har vi samlet inspiration, tips og trends, som du kan bruge, når du skal sætte stilen og skabe et velfungerende badeværelse. Vi giver dig også forslag til, hvilke af vores badeværelsesmøbler, brusekabiner eller badekar, der matcher den stil, du kan lide, med de rette detaljer, farver og materialevalg.

Badeværelsesnyheder

Omkring to gange om året lancerer vi nye produkter for at tilbyde dig de mest moderne og kvalitetssikrede badeværelsesmøbler. Vi vil have dig til at føle, at du har fundet løsningen og genvejen til et godt og luksuriøst badeværelse. Et badeværelse, der hurtigt og enkelt leverer kvalitet og funktion, og at du som kunde føler, at du har gjort en god handel. Klik på linket nedenfor for at finde det allernyeste inden for badeværelser.

Badeværelsesmøbler for lyse badeværelser- nyheder for 2021

Vi vil tage solen og varmen ind i huset og lade dit badeværelser bære præg av lyset i design og detaljer. For at gøre det så enkelt som muligt for dig, der planlægger at forandre dit lille badeværelse, introducere vi møbeln Neo.

Badeværelsesmøbel Noro Neo
Badeværelsesnyheder

Badeværelsesmøbler i grå toner og naturlige materialer

Fra det dejlige lyse til det trygge mørke. Noro har valgt at lægge fokus ved detaljer med skarpe konstraster, naturligt og robust materiale, særligt fremtaget for badeværelser. Dette er Noros nyheder, badeværelsesmøbler til dit nye badeværelse.

Badeværelsesmøbler i antracit
Noro Studio badeværelsesmøbel 600
Beton håndvask 900 med Vogue armatur

En håndklædetørrer giver luksuriøst varme håndklæder

Når vi udvikler et nyt produkt, tænker vi på helheden i badeværelset. Håndklædetørrerens design skal opleves moderne og passe til vores badeværelsesmøbler, brusere og badekar, og det skal passe til andre elementer.

Vores badeværelsesnyheder Håndklædetørrere

Badeværelsestrends 2021

Hos Noro har vi udvalgt tre indretningsstile med tips til, hvilke møbler, farver og materialer du skal vælge for at give rummet den helt rigtige stil og fornemmelse. Du kan naturligvis tilpasse stilen og justere detaljerne, så de passer til dit badeværelse og stemmer overens med dine forventninger. Vi kalder vores badeværelsestrends Green, Street og Natural.

Badeværelsestrend

NORO goes GREEN

Vi kalder denne stil Green. Til DIG, der er miljøbevidst og vælger dine detaljer med stor omtanke for og kærlighed til naturen. Med lyse farver og vinduer, der lukker masser af varmt lys ind, så planterne trives optimalt. Indret med naturmaterialer som træ, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN
Noro goes green badeværelsestrends
Noro badeværelsestrends badekar og spa
Noro goes Street badeværelsesmøbler Relounge
Badeværelsestrend

NORO goes STREET

Vi kalder denne stil Street. Til DIG, der dyrker storbystilen, er bevidst om dine omgivelser og ved, hvad du kan lide. Designet byder på kombinationer af grå nuancer i naturlige og rustikke materialer. Detaljerne ligner noget fra en gammel nedlagt fabrikshal eller noget, du har købt i Brooklyn.

NORO goes STREET
Inspiration og trends for dit badeværelse
Noro badeværelsestrend 2020 Natural med Noro Neo
Natural badeværelsestrend med naturlige materialer
Badeværelsestrend

NORO goes NATURAL

Vi kalder denne stil NATURAL. For DIG, der kan lide at blande de naturlige toner med moderne elegance. Naturmaterialer som sten, marmor, rattan, træ, læder og beton giver den basale følelse, hvor der er plads til naturen. Farvekontraster, hvor dramatisk sort møder naturlig ro er en tendens, som vi hos Noro holder af.

NORO goes NATURAL

Hverdagstips til badeværelset

Vi har også flere hverdagstips – idéer til, hvordan du gør din hverdag på badeværelset lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Du kan blandt andet læse om, hvordan du sparer på vandet, når du vasker, hvordan du mindsker tøjspild, og hvordan du laver en økologisk ansigtsmaske.