Badeværelseinspiration med Noro Studio badeværelsesmøbel

Inspiration til badeværelset

Overvejer du at renovere, eller har du blot lyst til en hurtig og enkel forandring i badeværelset? Vi vil gerne dele ud af vores tips og inspiration til, hvordan du kan indrette rummet, hvilke produkter du skal vælge, hvilke farvekombinationer der fungerer og meget mere.

Badeværelsestrends, inspiration og idéer til dit badeværelse

Her har vi samlet inspiration, tips og trends, som du kan bruge, når du skal sætte stilen og skabe et velfungerende badeværelse. Vi giver dig også forslag til, hvilke af vores badeværelsesmøbler, brusekabiner eller badekar, der matcher den stil, du kan lide, med de rette detaljer, farver og materialevalg.

Badeværelsestrends 2020

Hos Noro har vi udvalgt to indretningsstile med tips til, hvilke møbler, farver og materialer du skal vælge for at give rummet den helt rigtige stil og fornemmelse. Du kan naturligvis tilpasse stilen og justere detaljerne, så de passer til dit badeværelse og stemmer overens med dine forventninger. Vi kalder vores badeværelsestrends Green og Street.

Badeværelsestrends 2020

NORO goes GREEN

Vi kalder denne stil Green. Til DIG, der er miljøbevidst og vælger dine detaljer med stor omtanke for og kærlighed til naturen. Med lyse farver og vinduer, der lukker masser af varmt lys ind, så planterne trives optimalt. Indret med naturmaterialer som træ, tekstiler og rispapir.

NORO goes GREEN
Badeværelsestrends 2020

NORO goes STREET

Vi kalder denne stil Street. Til DIG, der dyrker storbystilen, er bevidst om dine omgivelser og ved, hvad du kan lide. Designet byder på kombinationer af grå nuancer i naturlige og rustikke materialer. Detaljerne ligner noget fra en gammel nedlagt fabrikshal eller noget, du har købt i Brooklyn.

NORO goes STREET

Hverdagstips til badeværelset

Vi har også flere hverdagstips – idéer til, hvordan du gør din hverdag på badeværelset lidt bedre og frem for alt lidt sjovere. Du kan blandt andet læse om, hvordan du sparer på vandet, når du vasker, hvordan du mindsker tøjspild, og hvordan du laver en økologisk ansigtsmaske.

Barberingsskole

Barberingsskole – sådan får du styr på skægget. Vi vil gerne dele ud af vores hverdagstips og idéer. Her kan du få inspiration til, hvordan du gør din hverdag og den tid, du bruger på badeværelset, lidt sjovere.

Sådan får du styr på skægget