Badeværelsesmøbler

I hvilken højde skrues møblerne?

Du bestemmer selvfølgelig selv hvilken højde du vælger at montere produkterne i, men standard højden for underskab til vask ligger på 850 mm fra gulvet til skabets overkant.


Hvilken vandlås skal jeg bruge?

Der findes mange forskellige vandlåse at få idag, alle efter jeres behov. Vælg derfor en lavbygget vandlås eller køb vores lavbyggede vandlås for at være sikker på at den passer. 


Kan man vende på højskabslåger?

Ja, du kan vælge om de skal åbnes mod højre eller venstre. På nogle af vores modeller skal man vende hele skabet 180 grader.


Kan jeg skifte håndtag på mit badeværelsesskab?

Vores fronter er forboret, men kun halvt igennem bagfra. Alle vores håndtag har standarddimensioner mellem skruehullerne, derfor kan du nemt kunne finde og skifte håndtag efter dine ønsker. 


Hvilken vandlås skal jeg bruge i mit skab?

Der findes mange forskellige vandlåse til forskellige formål og skabe. Derfor har vi udviklet en vandlås der passer alle vores skabe. Det er en lavbygget vandlås der både passer skabe med låger eller skuffer, vandlåsen er udvalgt for at maximere pladsen i skabet. Denne kan tilkøbes, er ikke inkluderet i prisen.


Hvorfor er min skuffe så svær at åbne?

Hvis skuffen er svær at trække ud, kan dette være på grund af spændinger i skinnerne der er opstået ved montering af skabet. Det kan også være pga. at siden af skabet ikke er helt lige. Prøv at løsne lidt på skruen, der holder skabet mod væggen en halv omgang, så skabet retter sig ud mod væggen. En anden ting man kan prøve er at løsne lidt på skruen der holder skuffen i skinnen.  


Hvorfor er der uligheder i mit porcelæn?

Porcelæn er et levende materiale som derfor har tolerancer i sig. Der findes ikke en vask der er præcis som et andet. Under brændinger skrumper den 2-3%.


Hvad gør jeg hvis jeg ridser mit spejl?

Hvis du har en lille ridse på spejlet kan du bruge et stykke avispapir og tørre spejlet af, dette fjerner tit ridsen. 


Har LED-belysningen koldt eller varmt lys?

Vi måler lysets farvetemperatur i Kelvin der forkortes K. Først skal man beslutte sig til, om man vil have varmt eller koldt lys. De LED-lamper der modsvarer pærens farvetemperatur har 2700 Kelvin. Det varmere lys gør værelset blødere og miljøet føles mere afslappet. Hvis du vil kunne se for at læse eller arbejde, er et koldere lys at foretrække. Vi har LED belysning mellem 2700K-3000K. 


Hvor meget plads findes der for afløb i en kommode?

Målene på kommoderne findes i de manualer som I kan finde under respektiv produkt på hjemmesiden. Det er vigtigt, at I eller dem der bygger Jeres badeværelse læser disse før arbejdet startes, målene udskiller sig meget mellem de forskellige produkter. 


Hvad er der for livslængde på min belysning? 

På vores LED-belysninger er der 30 000+ timer som livslængde. 


Hvis man skal købe en fristående vask, hvad stiller det for krav på toppladen som det står på? 

Det er vigtigt at du vælger en topplade som ikke er følsom over for vand, ellers kan der blive fugtskader. Hvis du vil bruge en topskive i eg, så bør du give den et lag olie regelmæssig, for at undgå at den bliver fugtskadet. Et meget godt alternativ er topplader i laminat som ikke er følsomt for vand, de behøver ikke den samme vedligeholdelse. 


Transformatoren er holdt op med at virke, hvad gør jeg?

Hvis alle belysningskilder er stoppet med at virke, er der stor sandsynlighed for at transformatoren er gået i stykker. For at undersøge om dette er sket, bør man kontrollere at der går strøm frem til transformatoren. Hvis transformatoren stadigvæk ikke fungerer, så kontakt os for videre rådgivning. 


I hvilke spejlskab/spejl er der halogen respektive LED? Hvad er Watt-antallet på lamperne? 

Der er LED-belysning i alle vores spejlskab/spejl undtagen Polo og Sundborn. 


Hvordan rengør jeg min vask i porcelæn?

Brug en blød klud og rengøringsmiddel med PH værdi under 8. Ved generelle misfarvninger, brug citronsyre. Ved kalkpletter, brug 45-55% eddike, poler med en blød klud, vent er par minutter og skyl bagefter med vand. Undgå at bruge midler med slibende effekt, syrer og skuremidler. 


Går det at kombinere møbler fra de forskellige serier?

 Er det samme farvekode på dem? Du kan sagtens kombinere produkter fra forskellige serier, det kommer helt an på smag, og hvad man synes godt om. Det man skal tænke på er at farvekoderne på produkterne er lige men ikke det samme, eksempelvis så er varm mat hvid ikke den samme farve som matt hvid. Men hvis du vil blande hvid højglans fra en serie og hvid højglans fra en anden, så giver det ingen problemer. Desuden kan man altid købe et ekstra håndtag, hvis disse ikke er helt ens når man blander produktserier.


Hvordan registrerer jeg en klage på Noro produkter?

Reklamations registeringen kan videregives til det sted du har handlet dine varer eller direkte til Noro. Registeringen til Noro er nemmest på vores hjemmeside www.noro.dk/kundeservice. For at vi kan behandle din klage, har vi brug for en kvittering / ordrenummer på dit køb og gode billeder, der viser årsagen til din anmodning. Disse skal vedlægges i selve registeringen eller sendes i form af en kopi med posten.


Hvor trækker man strøm ud fra væggen til spejle og spejlskabe?

Mellem badeværelse væggen og bagsiden af spejlskabet eller bagsiden spejlet er et mellemrum, der er det muligt at have en vægdåse siddende med ledningerne. Alle produkter har et monterings bræt vandrat på bagsiden, der varierer i bredden, og derfor anbefaler vi at placere dåsen så centralt som muligt bag spejlet eller spejlskabet.


Hvad er den maksimale tykkelse af bordplade / vask så Noro vandhaner kan monteres?

Den maksimalt tykkelse af pladen / vasken som Noro vandhaner kan monteres i er 35 mm.


Hvorfor er toppladerne ikke på forhånd boret?

Vores topplader er ikke for boret til at passe de forskellige fritstående porcelænsvaske og vandhaner. For boring bruges en hulsav til træ til både Uno og Lounge. I hullet i toppladen til Lounge er det vigtigt at beskytte den afskårne overflade med silikone for at forhindre fugt beskadigelse. Hullet bør justeres således, at den nederste vandlås passer.


Montering af vandhave.

Diameteren af hullet for vandhanen er 35 mm i vores vaske.


Hvad er IP-klasser, og hvor er de beskrevet? 

IP-klasser er et standardiseret system, udviklet i IEC. Ved hjælp af to cifre beskriver det hvor tæt enheden er aflukket (kasse, skab eller lignende). Med hensyn til gennemtrængning af faste genstande (første ciffer) og vand (andet ciffer). IP-klasser og de tilsvarende testmetoder er beskrevet i SS-EN 60529. For eksempel, "stød sikkert" den gennemsnitlige IP 21 "vandstænk" og. Jo højere tallet er, jo højere grad af beskyttelse, dybest set. Manglende data er erstattet med tallet "X".


Hvordan bytter jeg halogenlampe på spejlskab og spejl?

For at udskifte halogenlampen i armaturet skal man fjernet glaset og kromringen ved at dreje den en fjerdedel mod uret . Derefter kommer du til halogenlampen, som er 10 watt og er udstyret med G4 sokkel. Denne har to ben, som er indsat i lampen sidelæns. Rør ikke ved lampen direkte. fedt fra fingrene brændt fast i glasset og ødelægge lamperne. Hvis du ved en fejl tager i en lampe, skal den rengøres med en blød klud fugtet med sprit.