Massagebadekar/Badekar

Kan man bruge olie mm i massagebadekaret uden at overfladen bliver beskadiget?

Vi rekommenderer ikke at bruge olier i badekaret da der kan opstå problemer med at få olien væk. Den kan også komme ind i håndbruserslangen og brusehovedet og påvirke produktets funktion. 


Kan man vælge hvor man vil have sin armaturpakke på massagebadekaret?

Nej, armaturens placering bliver altid forboret på massagebadekar.


Udførelsen af løbefødder til Old England badekar.

Størstedelen af vandhaner på markedet er i krom finish. Vi har derfor valgt at levere Old England badekar med bundventil og løvefødder i krom.


Udførelse af løver foden på Old England badekar.

De fleste af blandingsbatterier er i krom. Vi har derfor valgt at levere Old England med aflöbsrör og løve fødderne i krom.


Hvordan rengøre jeg min vask eller mit badekar i støbemarmor?

Støbemarmor har en beskyttende film der kaldes for gel-coat. Så længe som denne film er intakt har du et smukt og pænt materiale. Rengør derfor med en fugtig klud eller et meget mildt rengøringsmiddel. Hvis du vil have en pæn gloss så kan du bruge poleringsmiddel eller bilvoks uden slibemiddel. Hvis du gør dette regelmæssigt så beholder filmen sin gloss. Brug aldrig syrer, stærke rengøringsmiddel, slibemiddel eller kaustisk soda. Husk også at ved brug af skarpe genstande i vask og badekar i støbemarmor kan ridser opstå. 


Kan man justere højden på badekarrene?

Alle badekar har fødder, synlige eller skjulte der kan justeres i højde. 


Kan man nemt holde badekarrene rene?

De badekar hvor fronten kan afmonteres og de badekar der har fødder er meget nemme at holde rene. Helstøbte badekar uden afmonterbar front bliver nød til at løftes væk før rengøring. 


Hvad er der for forskelle på materialerne; støbemarmor, emalje og sanitetsakryl?

Støbemarmor holder varmen længere og er et formstabilt materiale. Emaljebadekarrene er lavet i et formpresset stål der bagefter emaljeres for at få sin hårde overflade. Sanitetsakryl er et materiale der er resistent og nemt at gøre rent. 


Hvad er tilslutningsmuligheder for NORO håndklædetørre?

Vores håndklædetørre kan tilsluttes enten til centralvarme, fjernvarme eller med el-patron. Fås i forskellige designs i vores katalog. Ved tilslutning til et vandbaseret opvarmningskilde, skal vores håndklædetørre kun tilsluttes til lukkede systemer med iltfattigt vand.


Hvad er inkluderet i pakken, når der købes en håndklædetørre?

To metal propper er inkluderet i levering, hvor den ene er forsynet med en udluftningshane. Tilslutninger til det varme vand er ikke med, da der ikke findes nogen standard for disse. Hvis du vælger en Noro el-patron til at opvarme håndklædetørre, indgår ud over selve el-staven et stk. metal prop til det sidste hul af de 4 huller.


Hvad er inkluderet i levering af opvarmet håndklädetörre?

To stik er inkluderet ved levering, hvoraf den ene er udstyret med en udluftningsventil. Forbindelse til vandvarmeren er ikke med. På grund af en mangel på klare normer på dette område. Ved udvælgelsen af Noro dyppekoger til opvarmning af håndklædetørrene er inkluderet,